Produse

Comanda acest produs AICI

Ultrasonic XL50 :.:
Cod:050

Ultrasonic XL50

Pret (cu Tva): 70 Ron
Specificatii:
  • Alimentare: 220 V
  • Frecventa: 20 000 - 27 000 Hz
  • Suprafata de emitere: 70 m²
DESCRIERE:


     Ultrasonic XL50 este un aparat cu ultrasunete eficient in combaterea rozatoarelor oferind o maxima protectie.
     Dispozitivul reprezinta o metoda eficienta si ecologica de alungare a soarecilor, sobolanilor, dihorilor si a altor rozatoare din spatiul dorit de dvs. Cercetarile de laborator au aratat ca undele ultrasonice de o anumita frecventa afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor ,cauzandu-le discomfort astfel rozatoarele vor renunta la sursa lor de hrana, apa si adapost si se vor indeparta de spatiul in cauza. Aceste sunete emise la o frecventa pe care omul nu le poate auzi,nu sunt percepute nici de majoritatea animalelor de companie: caini, pisici, pesti, pasari etc. Nu afecteaza nici plantele.


Instalarea:


Montarea pe perete sau tavan:
1.Instalati dispozitivul in pozitia corecta si in apropierea unei prize,respectand distanta de 30-50cm de la podea.
2.Conectati mufa adaptorului la panoul din spate apoi conectati-l la priza. Led-ul rosu va indica faptul ca aparatul functioneaza corect.
     Instalarea pe un raft sau pe podea: pur si simplu plasati dispozitivul in locul respectiv, urmand cele 2 instructiuni de mai sus pentru functionarea in siguranta.


IMPORTANT:


     Nu plasati dispozitivul pe suprafete acoperite cu materiale textile(mocheta,covor),in spatele mobilei,draperiilor sau altor obiecte,deoarece materialul textil absoarbe undele ultrasonice.Evitati contactul cu apa. Dispozitivul este proiectat pentru utilizare doar in interior.
     Efectul produs de dispozitiv se va observa dupa 10-14 zile de functionare continua, deoarece rozatoarele se inmultesc repede este recomandat sa se foloseasca permanent.

Alte Anti Rozatoare


Duo Pro Pest Repeller
cod:031

Atack Wave Pest Repeller
cod:010

Mini Pest
Repeller
cod:008